About Me

Stendert Rademakers

Life Coach / Personal Mentor / Public Speaker

Het is een eenvoudige vraag; “wat wil ik?”. Maar uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het antwoord op die vraag kan zijn, net als het “doen wat je wil”.

Daarom hield ik me tijdens mijn carrière altijd bezig met motivatie vraagstukken:

“Wat motiveert mij? Hoe kan het werk mij motiveren? Hoe kan ik mezelf motiveren als ik het niet naar mijn zin heb op het werk?”.

En zo werd ik onbewust na vele “zekere banen” bij grote namen in de techniek, ontwikkelingshulp en onderwijs, een ervarignsdeskundige en specialist op het gebied van motivatiemethodieken het effect ervan op je persoonlijke effectiviteit en dat van het bedrijf.

En zo startte ik mijn coaching met als doel van Nederland het meest liefdevolle land te maken. Want wanneer je van jezelf houdt en houdt van je werk, dan wordt je geliefd en gewaardeerd op de manier die bij je past.

Geen naïef gedoe, kop in het zand en pijn wegzuip-gedoe, dat duurt allemaal onnodig lang…

Ik wens iedereen een sneller pad dan ik toe. Daarom doe ik mijn werk erg praktisch en gebruik super effectieve methoden die enorm effectief zijn. Daarbij werk ik nauw samen met andere specialistische coaches, waardoor je gewenste resultaat zo snel en plezierig mogelijk bereikt wordt.

Daarnaast neem ik mijn klanten ook vaak mee naar ervaringen die bij je ontwikkeling passen op dat moment. Moet er weer eens gelachen worden: we gaan naar een feest. Uitblazen? We gaan naar het bos, strand of gaan toeren in een Super Seven. Alles voor een blijvende en groeiend positievere ervaring wordt.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact met me op!

DOWNLOAD CV

Gevoelsmatig is mijn interne energiehuishouding herijkt. En ik heb de indruk dat blokkades vrij zijn gemaakt.

Ik heb meer energie en vertrouw nog meer op mijn intuitie. En kan dingen beter relativeren. In welke mate kan ik lastig aangeven. Het feit dat er veranderingen zijn ben ik al blij mee.

Het feit dat je flexibel bent in de ruimte, dus ook thuis cermonies, was voor ons erg fijn. Je aanwezigheid voelde heel vertrouwd en je werkt er echt naartoe om het traject voor ons een toegevoegde waarde te laten hebben.

Kees Jan Snijder

Mijn levensverhaal

Een aantal jaar geleden toen ik al bijna 40 was, ging ik na vele jaren weer eens naar een muziekfestival. Het werd uiteindelijk een levens-veranderende ervaring voor me omdat ervoer hoe muziek verbindt. Niet alleen met de ander, ook met jezelf.

Wanneer je danst met de ander om maar één ding te willen, namelijk een leuke tijd hebben, ontstaan de mooiste ervaringen en zelfs levenslessen.

Zo danste ik als docent tijdens Awakenings om 4.00 s’nachts met mijn leerlingen, die op maandag weer bij me in de klas zaten. Als er één docent was waar ze graag naar wilden luisteren, dan was ik het wel.

Leven met plezier is als dansen met de ander. Wanneer je harmonieus met elkaar in contact bent, geniet van het moment en gaat voor het geluk, ontstaan de mooiste momenten.

First follower - Leadership lessons from a dancing guy

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE